ANTALYA / DEMRE - Çevreli Bozoğlu-Tarkun İlkokulu

ERCAN AYDEMİR - Okul Müdürü

Erzincan İli Çayırlı  İlçesinde doğdu. Erzincan Lisesini bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı. 1997 Yılında Öğretmenlik mesleğine başladı. 1997-2000 yılları arasında Erzincan ili Refahiye ilçesinde 4 yıl, 2000-2004 yılları arasında ise Erzincan İli Çayırlı ilçesinde yine 4 yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalıştı. 2007 yılında asaleten  Okul Müdürlüğü kadrosuna atandı. Önce Çayırlı ZiyaGökalp ilköğretim okulunda, ardından da Harmantepe ilk/ortaokulunda toplam 7 yıl olmak üzere Okul Müdürlüğü yaptı. Uzman Öğretmen Ünvanına sahip olan okul müdürümüz 2015 yılı Temmuz ayında  Antalya İli Demre İlçesine tayin oldu. 31 Ağustos 2105 tarihi itibari ile Çevreli Bozoğlu Tarkun İlk /Orta ve Ïmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü görevlerini birlikte yürüten okul müdürümüz Ercan AYDEMİR evli ve bir çocuk babasıdır.