ANTALYA / DEMRE - Çevreli Bozoğlu-Tarkun İlkokulu

Çevreli Bozoğlu-Tarkun İlkokulu

Çevreli Köyü Demre/Antalya
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ulaşım
Antalya- Demre arası her yarım saatte bir servislerle ulaşım sağlanmaktadır. ilçe merkezinden okulumuza ulaşımda öğretmenlerin kendi imkanları ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşımalı bir okuldur. Bazı öğretmenlerimiz servis ile anlaşarak okula gidiş gelişlerini Demre´den servis ile sağlamaktadır.
Çevreli Mahallesi Demre / Antalya
Antalya´ya 165 km, Demre´ye 20 km